Back to All Events

Global Yoga You med Johanna On Tour


Global Yoga You - med Johanna Andersson
Svettas, lek och slappna av - 70min yoga och 20min frågestund

Johanna Andersson är grundaren av Global Yoga, en yoga skola och filosofi för 2000-talets människa. Kärnan i Global Yoga är våra lärare och deltagare. Alltså du också! Vi tillsammans utvecklar och skapar Global Yoga. Vi delar regelbundet med oss av erfarenheter, musik, inspirerande citat, flöden, spellistor och nya kunskaper både online – och fysiskt så ofta vi får chansen att ses. Vårt gemensamma mål är att ALLA ska finna sin väg inom yogan.

Nu har du chansen att praktisera tillsammans med Johanna och ställa dina frågor om allt från yta till djup! (Vilken yogamatta är bäst? Hur blir man rörligare? Hur kan yoga hjälpa osrpraktisera villkorslös kärlek?)

Idag jobbar Johanna heltid med Global Yoga samt som personlig tränare och yogalärare i Göteborg. Hon balanserar den hårfina linan av företagande, livet som två barns mamma och längtan efter att utmana och utveckla sig själv (som så många andra ;).

Hon brinner och drivs av att se sina elever utvecklas både på mattan och i livet. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt. Yoga är ett otroligt system med många kraftfulla verktyg. Hennes devis är smartare, inte hårdare.
 

13 okt 2016 (43) kopia.JPG

Global Yoga Power - You!
En välbalanserad praktisering med både djup avslappning och utmaning!
Öppen för alla nivåer
Följt av stund för frågor och reflektioner.

 

Januari
26 jan Varberg Friskvågen kl12-1330
27 jan Växjö Moves kl 1130-13
27 jan Kalmar Wellness Studio kl 1730-19

Mars
2 mars Landskrona YogaStudio Nu kl17-1930
3 mars Helsingborg Filbourna Arena kl1145-1315
4 mars EnergiDagen Båstad
11 mars Stockholm Yoga Shakti kl 1230-14
12 mars Stockholm Altromondo kl14-1530

MER INFO och anmälan HÄR

 

 

Earlier Event: May 18
Workshop med Chad Hamrin
Later Event: November 2
YogaGames Malmö