Back to All Events

YogaGames Malmö


  • Malmömässan 6 Mässgatan 215 32 Malmö Sweden (map)
yogagames_stockholm2017-893_preview.jpeg


Praktisera Global Yoga med oss på YogaGames i Malmö och umgås med oss i Global Yoga montern på hälsomässan som är gratis för alla!


Global Yoga Schema:
Lördag 3 november

1430-1530 Global Yoga För Alla - Anna Kronlid - GRATIS KLASS
18-19 Global Yoga Yin - Johanna Hector

Söndag 4 november
945-1045 Global Yoga Flow - Johanna Hector
1130-1230 Global Yoga Yin - Sofia Löfstaf + Kajsa Henningsson - GRATIS KLASS
16-17 Global Yoga Surya Namaskar - Lisa Forhammar

Vi är så stolta att presentera MALMÖ som tredje staden att etablera Yoga Games. Premiären 2-4 november är på Malmömässan i Hyllie. Precis som i övriga städer ser vi fram emot ett stort utbud av yoga med varierat innehåll från lokala och internationella lärare.  

Biljetterna säljs med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.  

Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt att få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare, dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. 

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela hälsomässan är öppen med gratis entré för allmänheten.

Mer information och biljetter HÄR!
Boka med koden GlobalYoga och få 300sek rabatt.

Earlier Event: January 26
Global Yoga You med Johanna On Tour
Later Event: February 2
SoulWork Recharge Weekend