Back to All Events

Global Yoga Rest 50h


  • MyYogaRoom Malmö Sverige (map)
ROS_6803 (kopia).jpg


– välkommen hem till dig själv

Global Yoga Rest är en djupdykning i YogaNidra, meditation och restorative yoga. Dessa tekniker ger oss en paus från alla intryck. De är tekniker som tömmer sinnet. De ger oss även en märkbar ökad energi och livslust i det dagliga samt större klarhet, överblick och lugn. Dessa tekniker välkomnar oss alla hem till oss själva!

Vad innehåller workshopen?
Det finns ett antal olika tekniker och filosofier kring både YogaNidra och meditation och de kan alla vara värdefulla och effektiva. I denna workshop går vi igenom olika tekniker/skolor, deras ursprung, struktur och syfte samt ger dig redskapen att fördjupa din egen praktisering för att sedan kunna dela med dig av de tekniker som resonerar med dig. Restorative yoga är en liten del av workshopen som stöttar praktiseringen av YogaNidra och meditation. Vi uppmuntrar dig att vila, koppla av och känna in vad du har lust att praktisera och dela med dig av. Vi önskar att Global Yoga Rest är en varm guide tillbaka hem till dig själv. Så att din bägare naturligt rinner över och du känner dig inspirerad att dela med dig av dessa tekniker till dina vänner och elever.

Vem kan delta i workshopen?
Global Yoga Rest passar lärare och pedagoger som vill erbjuda sina klienter redskap för avslappning, meditation och mjuk yoga. Workshopen är även tillgänglig för dig som inte undervisar och helt enkelt vill fördjupa din egen praktisering. Vila och återhämtning är högst relevant för alla människor, avsikten med denna workshop är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva tekniker för djup vila och närvaro.

Vid anmälan får du litteraturlista, en YogaNidra att praktisera och ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector

Plats: MyYogaRoom, Malmö


Earlier Event: January 18
SoulWork DayClub