God Natt Nidra

Skärmavbild 2019-04-29 kl. 15.29.00.png
Skärmavbild 2019-04-29 kl. 15.29.00.png

God Natt Nidra

120.00

YogaNidra för en god natts sömn med Johanna Hector

Tid: 20min
Språk: Svenska

Denna nidra är en perfekt start på en god natts sömn. Har du svårt att somna eller är du intresserad av att fördjupa kvalitén på din sömn är detta nidran för dig. Inga förkunskaper krävs och alla kan praktisera YogaNidra, oavasett ålder, erfarenhet eller hälsotillstånd.

När du köper denna nidra får du en länk, den är endast giltig i 24h så se till att ladda ner nidran till din dator/telefon/padda så att du kan praktisera när/var du vill och . Den är din för evigt :) Vi rekomenderar att du laddar ner den till din dator först för bäst kvalité så kan du sedan enkelt flytta den till telefon/padda.

Viktigt!!! Lyssna inte på nidran när du kör bil eller liknande.

Add To Cart

Vill du sova bättre?  • YogaNidra hjälper vid sömnlöshet & insomningsbesvär.  • YogaNidra motsvarar 2-3h sömn, den låga hjärnvågs-nivån är superavslappnande.  • YogaNidra översätts t.om. "yogisk sömn" då man går in i motsvarande stadie av djupsömn och ofta djupare, samtidigt som man är medveten.

Denna yoga nidra är speciellt strukturerad för att hjälpa mot sömnlöshet och dålig sömn. Förbered dig för natten, lägg dig tillrätta och tryck på play. Du kommer sedan guidas djupare in i en mjuk avslappning och visualisering som slutligen lämnar dig i ett tillstånd av djup och näringsrik sömn.

Det är inget uppvaknande i slutet av denna nidra så jag rekommenderar att du endast använder den när du ska sova.

Det fungerar även så att ju mer du praktiserar den innan du ska sova, desto snabbare och djupare blir sömnen. En vacker bonus är att hela sömnen blir som en lång, ljuv och närande yoga nidra. Du kan sätta en intention, och helt enkelt sova på saken. Många vaknar upp med en känsla av lättnad eller lösningen på “problemet” :)Sweet Dreams, Johanna