Personlig YogaNidra

Skärmavbild 2019-02-11 kl. 12.46.36.png
Skärmavbild 2019-02-11 kl. 12.46.36.png

Personlig YogaNidra

1,808.00

YogaNidra är som en gömd yogisk honungsburk som nu börjar uppmärksammas mer och mer, antagligen för att vi mer än någonsin behöver dess effekter.

Praktiseringen av YogaNidra tar dig från vaken stadiet, genom drömstadiet och vidare till djupsömn medans du fortfarande är medveten/ "vaken". Detta ger dig tillgång till ditt undermedvetna, där du är bortom medvetandets analys, processande, fantiserande m.m. Här i det mer rena medvetandet är det möjligt att planterar en Sankalpa, en intention. Som att så ditt utvalda frö i ditt undermedvetna som sen naturligt växer sig fram och skapar ett ljuvare liv.

I detta paket får du en guidad nidra samt en personligt utformad nidra. Vi bokar in en intervju via telefon på ca 25min, efter det formulerar jag och spelar in din personliga nidra som du sedan kan ladda ner och praktisera offline hur mycket och länge du vill.

Förkunskaper: YogaNidra är tillgängligt för ALLA, vuxna som barn, det finns inga begränsningar. För att få ut mesta möjliga av detta personliga paket rek jag att du parktiserar minst 5 gånger med YogaNidran du laddar ner här innan vi bokar in intervjun. Det kommer göra det lättare för oss att skräddarsy din personliga YogaNidra.

Investering: 1808 sek

Bokning: När du klickar på köp och betalningen är gjord får du en guidad nidra att ladda ner. Maila sen mig på jira@me.com så bokar vi in vår intervju. Efter intervjun får du din personliga YogaNidra inom 2 veckor.

Viktigt!!! Lyssna inte på nidran när du kör bil eller liknande.

Köp

YogaNidra kan användas för flera olika syften och därför är tycker jag det är extra fascinerande att arbeta med att guida personliga nidror.

Tekniken kallas för YogaNidra eller NidraShakti är den djupa sömnen, här sker din återhämtning, här processar du upplevelser, läker samt badar i din kreativitet och problemlösning. YogaNidra kan användas för flera olika syften och därför är tycker jag det är extra fascinerande att arbeta med att guida personliga nidror.

Har du inte praktiserat YogaNidra tidigare eller kanske inte hittat din stil rekommenderar jag dig först att börja praktisera med nidran som du får i detta köp. För att få ut mesta möjligt ur en privat session med mig rekommenderar jag att du lyssnar till den nidran 5-8 gånger innan vår privata session. Vi börjar då med att boka in ett samtal där jag får lära känna dig bättre, vad du önskar få ut av din YogaNidra praktisering, om det finns något du vill läka, utforska, leka med, släppa taget om eller kanske en nidra för bättre sömn, här finns många möjligheter och tillsammans bestämmer vi vad din personliga nidra ska innehålla och fokusera på.

Efter vårt samtal skriver jag en personlig nidra åt dig och spelar in den så att du har tillgång till den 24/7 och kan praktisera så mycket och så länge du vill. Den rekommenderade längden för en nidra är 20-25min men det kan vi prata mer om när vi hörs.

Ser fram emot att få dyka ner i NidraShaktis ljuva, återhämtande och läkande värld tillsammans. Välkommen hem till dig själv!


Med Värme, Johanna